Nieuws & Aanbiedingen

Nieuw!!! Entity acryl systeem Dip & Buff

Met dit systeem kan de natuurlijke nagel verstevigd worden en is zeer geschikt voor onder het gel polish systeem of als een mooie coler acryl te dragen.
Ook voor dames die niet tegen een standaard acryl kunnen en hier door een allergische reactie van krijgen, kunnen dit systeem dragen zonder problemen of een allergie reactie te krijgen.

Snelle behandeling zonder liquid maar toch de stevigheid van acryl, kan dit , JAAAA dit is mogelijk met dit systeem.

Wil je deze behandeling eens uit proberen, stuur mij dan gerust een mail of bel voor een afspraak te maken.

************

NIEUW !!!!!  Webshop IDEAL

Mocht u/je een bestelling via onze webshop plaatsen, dan kunt u/je vanaf nu ook de betaling gelijk afronden door met IDEAl of PayPal het factuur bedrag voor uw bestelling te betalen. Makkelijk en sneller voor u/je maar ook voor ons, want wij krijgen de betaling gelijk zichtbaar en kunnen dan bij product op voorraad sneller leveren aan u.

************

seal-protect-flesje  Nieuw!!!!!   Seal & Protect

Vanaf NU in de salon, een nieuwe nagel behandeling voor de nagels die snel inscheuren of waarvan de nagel slap en dun aan voelt. Deze behandeling wordt in de volgende stappen als kuur gevolgd..

  • 1  ste  behandeling
  • na 2 weken,
  • na 3 weken,
  • na 4 weken,
  • onderhoud vervolg 1 x per 4 weken.

Na deze begin kuur zal u/je verbaast zijn van de stevigheid van u/je nagelbed, wat u/je trouwens ook al tijdens de kuur al heel snel zal merken.

seal-en-protect-before-after

Dit systeem kan zowel op de natuurlijke blanke nagel geplaatst als ook zo onder alle systemen zoals acryl, harde gel, afweek gel en gel polish.

Lees meer over dit product systeem verder op onze website.

************

Dream Nails nu ook op Face Book tevinden.

Wij zijn sinds kort ook op Face Book te vinden. Lijkt het u/je leuk om ook lid te worden van Dream Nails Face Book, klik op onderstaande link en kom er gezellig bij. Deze Face Book pagina is voor iedereen toegankelijk, u/je kan hier heel veel informatie, aanbiedingen, leuke weetjes en foto terug vinden van uit zowel de salon als de webshop. U/je kan en mag zelf een berichtje sturen met vragen, zodat iedereen hier antwoord kan geven of over mee kan praten. Dus misschien zie ik u/je aanmelding binnenkort voor onze nieuwe Facebook en onze nieuwe Facebook pagina,  lijkt ons ieder geval heel gezellig als u/je er bij komt, u/je bent op beide welkom. Facebook,  http://www.facebook.com/henny.ruisendaal                             Facebook pag.http://www.facebook.com/henny.dreamnailsdenhaag

************

Webwinkel.

Kijk voor de meest recente datum`s voor de opleiding/workshop en/of producten,Informatie en aanbiedingen op onze online webshop.