Nagelbijten

U heeft  probleemnagels doordat u een nagelbijten bent en u zou ook wel eens mooie nagels willen hebben? Dit kan door middel van een nagel systeem opbouw en ons nagelbijter arrangement.

Ik ga eerst uw nagels beoordelen en kijken welk systeem voor uw nagels het meeste geschikt is. De systemen waar een keuze uit gemaakt wordt is gel opbouw, korte tips verlenging of een korte verlenging door middel van een sjablone.

Allereerst wordt er een nieuw nagelbed gemaakt door middel van gel op uw nagel en het deel waar geen nagel meer zit. Op het randje dat is opgebouwd door de gel, wordt er doormiddel van een sjabloon een korte verlenging met witte acryl of naturel randje gemaakt (dit is afhankelijk van de conditie van de nagels). De verlenging is natuurlijk maar minimaal qua lengte om breuk te voorkomen. U krijgt voor de verzorging een flesje olie en een vijl block mee, waar u thuis zelf de verzorging mee kunt uitvoeren. Na de eerste behandeling worden er vervolgafspraken, welke elkaar kort op elkaar opvolgen, gemaakt. Tussen de eerste en de vervolg controle behandelingen kan en mag u mij altijd bellen als er iets is dat u denk dit klopt niet of als er breuk ontstaan, ik probeer dan op zeer korte termijn u voor een controle behandeling in de plannen in mijn agenda.

De vervolg afspraken,

na 1 week,
1ste vervolg behandeling – controle en eventueel de nodige reparaties aan de nagels

na 2 weken,
2de vervolg behandeling – controle en eventueel de nodige reparaties aan de nagels en indien noodzakelijk het iets inkorten van de nagels.

Hierna wordt er een afspraak gemaakt voor de eerste nabehandeling. Het tijdstip van deze nabehandeling is afhankelijk van de conditie en groei van de nagel.

Na de 2de vervolg afspraak gaat u meestal zelf het bijt reflex van uw nagels verminderen. U wordt hierbij bewust van het actief verzorgen van uw nagels. Tweemaal daags dient u de nagelriemen oliën. Ik kan niet toveren maar, probeer om u na de eerste behandelingen de perfecte nagelverlenging te geven die u wenst, dit hangt wel erg af van de kwaliteit van uw nagels. Wanneer de behandelingen afgerond zijn heeft u mooie en verzorgde nagels, uw handen zien er dan weer zeer verzorgd en vooral vrouwelijk uit. Na de behandelingen binnen het arrangement proberen we zo snel mogelijk een gewone maandelijks nabehandeling aan te houden, de kosten voor deze nabehandelingen zijn weergegeven op de prijslijst.

Kiest u liever niet voor een arrangement dan is het mogelijk om een losse op maat afgestemde behandeling op te zetten. Deze zijn dan wel in verhouding duurder dan het arrangement. Dus zoals u hier kunt lezen is er ook voor u een oplossing voor mooie handen en nagels. Mocht u nog twijfelen, u kunt ook eerst een proefnagel laten plaatsen.

De totale kosten voor het nagelbijten arrangement zijn € 98,-, dit is inclusief alle reparaties tijdens de eerste drie afspraken. Tevens ontvangt u een persoonlijke vijlen kit, nagelriemen olie en een block vijl.

Mocht u nog vragen hebben over het nagelbijten arrangement dan kunt u mij benaderen per e-mail dreamnails@planet.nl of telefonisch 0612070085