Teennagels

De teennagels worden vaak vergeten, bij mij niet. Deze behandeling wordt met name in het voorjaar en de zomer periode gedaan, maar natuurlijk ook in de winterperiode is het heerlijk om je voeten te verzorgen en te voorzien van mooie teennagels.

Op de teennagels worden geen tips of acryl geplaatst, maar gel op de natuurlijke nagel. Dit wordt gedaan omdat we ook helaas in de zomer weleens dichte schoenen dragen en tips en acryl niet goed voor de teennagel zal is door teveel druk op het nagelbed. Het is ook mogelijk om met een camouflage gel een vergeelde of beschadigde nagel te bewerken zodat deze er weer mooi uitziet. De vergeelde nagel of beschadigde plek is hierdoor veel minder zichtbaar.

U kunt kiezen uit vier soorten van teennagel behandelingen.

Teennagels plus lakken

Bestaat uit een voetbad, nagels vijlen, nagelriemen verzorging met nagelriemenolie en het lakken van de teennagels met een glans of kleur naar keuze. Als afsluiting van de behandeling een voeten crème waardoor de voeten zijde zacht aanvoelen.

Teennagels met gel naturel

Bestaat uit een voetbad, nagels vijlen, nagelriemen verzorging, een dun laagje gel naturel, vijlen en lakken met glanslak. Ook sluiten we deze behandeling af met de voeten crème voor heerlijke zacht voeten. Het lakken met een kleur nagellak kan tegen bijbetaling.

Teennagels met French manicure, zowel wit als met een gekleurd randje

Dezelfde basis behandeling zoals eerder beschreven maar dan met een gekleurde of wit gel French randje. Deze wordt daarna opgevuld met en naturel gel laagje, gevijld, afgelakt met een glansgel en de voeten worden voorzien van een nagelriemen olie. De voetbehandeling wordt weer afgesloten met een voeten crème.

Teennagels nabehandeling

Bestaat uit een voetbad waarbij alle oude gel verwijderd wordt. De nagelriemen worden weggeduwd waarna de nagel wordt voorzien van een nieuw laagje gel. De nagels worden gevijld, van kleurlak of glansgel voorzien, verzorgd door een nagelriemen olie  en afgesloten met een voeten crème.

U kunt bij alle hierboven genoemde teennagel behandelingen, tegen bijbetaling, de teennagels laten voorzien van decoratie of nailart op de grote teennagel.

Bij al deze behandelingen is het aanschaffen van een persoonlijke vijlenkit en een voetbad verplicht.