Bruidsnagels

Op de mooiste dag van uw leven denkt u aan alles; een schitterende jurk, schoenen, mooie bijpassende make-up, de kapper etc. Natuurlijk horen hier ook mooie verzorgde handen bij, want daar moet de ring omheen en daar kijkt iedereen deze dag naar.

Voor deze mooie en belangrijke dag kan ik ervoor zorgen dat uw nagels er op zijn mooist uitzien. Na een intake gesprek waarbij u de nodige informatie, kleuren en wensen aangeeft kunnen we een kleurstelling samen stellen. Voor u wordt er eerst een voorbeeld gemaakt op een proefnagel zodat u precies weet hoe uw nagels er op de mooiste dag van uw leven uit komen te zien.

De datum voor de desbetreffende set nagels wordt zo dicht mogelijk gepland rond de trouw datum. Mocht u geen tip verlening op uw natuurlijke nagels willen dan is het ook mogelijk om een mooie nagel te creƫren op de natuurlijke nagel.

Mocht het zo zijn dan u in verband met uw werk geen kunstnagels mag dragen dan kunt u bij mij de nagels na de trouwdag / huwelijksreis weer laten verwijderen. Het op een professionele manier laten verwijderen van uw nagels zorgt ervoor dat er geen beschadigingen aan uw natuurlijke nagels oploopt.

Bel ruim van te voren voor het maken van een informatieve afspraak om teleurstelling te voorkomen. Ik wil graag zo goed mogelijk kunnen plannen rond uw trouwdatum.

Ook voor de moeder van de bruid en de bruidegom kan ik een nagel of manicure behandeling aanbieden, geheel in stijl.