Manicure

Manicure behandeling standaard – inclusief paraffine bad

Desinfecteren van de handen door een scrub met one min. manicure. Verzorging van de nagelriemen en het vijlen van de nagels. Nagels lakken met glans of kleurlak naar keuze. Verzorgende en verfrissende handcreme.


Manicure behandeling Lux

Desinfecteren van de handen. Verzorging van de nagelriemen en het vijlen van de nagels. Hand scrub behandeling met one minute manicure voor de afvoer van de dode huidcellen. Een parafine bad. Nagels lakken met een glanslak of kleur naar keuze. Verzorgende en verfrissende handcreme.

Manicure behandeling Super Luxe

Desinfecteren van de handen. Vijlen van de nagels netjes in model. Handscrub, ontspannend en voedend handmasker. Verzorgende en verfrissende handcreme. Al deze manicure behandelingen kunnen afgesloten worden na keuze met o.a een dun laagje gel voor een versteviging en langdurige hoogglans of door een  gel polish naturel of kleur uit onze vele kleuren collecties. Kiest u voor een dun laagje gel of gel polish als afsluiting op u nagels, dan betaald u iets bij voor deze handeling, wij geven u hierop wel een korting op.

Bij beide manicure behandelingen is het eind resultaat direct zichtbaar en voelbaar. mede hierdoor zijn de cosmetische effecten daadwerkelijk aantoonbaar. Voor een blijvend resultaat is het aan te bevelen om 1 x per maand deze behandeling uit te laten voeren.


Persoonlijke vijlenkit

Een persoonlijke vijlenkit is bij al deze behandelingen verplicht om aan te schaffen.

Voor alle behandelingen maak ik gebruik van de heerlijke Solutions by Hive verzorgende manicure lijn. Deze ruikt naar rozen en voelt heerlijk aan. Deze manicure lijn is geschikt voor alle huidtypes. Alle producten die ik gebruik zijn op natuurlijke basis samengesteld. De gel en de gel polish die wij gebruiken is van het merk Bluesky.