Nageldecoratie

Nageldecoratie of wel een nagel versiering van de nagels, kan met heel veel materialen en technieken gemaakt worden zowel op hand als teennagels. Lees hieronder enkele mogelijkheden die beschreven staan.

Stempel Nailart. Dit gaat doormiddel van een stempel plate van Moyra met vele verschillende motieven er op en een speciale stempel lak of stamping gel. Het is een mooie en zeer platte nailart die perfect blijven zitten op uw nagels tot de volgende nagel behandeling.

Nailart Verf. Dit is een, op water basis, decoratie acryl verf en wordt met een penseeltje opgebracht om een mooie nart te creƫren.

Strass steentjes. De strass steentjes lijken op kleine diamanten, die op het systeem van acryl of gel geplaatst worden. Ze zijn er in heel veel kleuren, vormen en maten verkrijgbaar en te kiezen.

Stickers. Het woord stickers zegt eigenlijk al genoeg. Deze stickers zijn van een soort zachte rubber met een plaklaagje er onder gemaakt wat op de nagel geplakt wordt zonder lijm. Er zijn veel mogelijkheden zoals bloementjes, hartjes en rondjes in verschillende motieven en randjes.

Water Decals. Dit is een andere soort nailart sticker dan de gebruikelijk nailart stickers die algemeen bekent is.
De waterdecal is een motiefje wat op dun folie staat en door middel van water wordt de folie van het papier gescheiden en kan het folie met de afbeelding op de nagel geplakt worden.
We hebben zowel in de salon als op de webshop heel veel verschillende waterdecals motiefjes op voorraad.
En is te gebruiken op alle vormen van nagels systemen.

Gel Polish Nailart. Ook op en met de gel polish kan er een mooie nailart gemaakt worden.