Nagelsalon

Mijn naam is Henny en ik ben sinds 2001 werkzaam als gecertificeerd allround nagelstyliste. Dream Nails Salon is gevestigd aan huis op de begane grond met een eigen ingang zodat de salon voor iedereen makkelijk toegankelijk is.

Mijn salon voldoet aan alle aspecten van hygi├źne en professionaliteit. Er wordt voor iedere klant een nieuwe vijlen-set gebruikt en bewaard in de daarvoor bestemde klant persoonlijke vijlen-kit. Na iedere behandeling worden zowel de werktafel als de gebruikte materialen gedesinfecteerd.

Omdat iedereen uniek is en persoonlijke wensen heeft is het van te voren niet aan te geven hoelang een behandeling duurt, vandaar dat ik uitsluitend op afspraak werk. U kunt bij mij een telefonisch (06 12070085) een afspraak maken op maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.

Mocht u na uw bezoek aan deze website nog vragen hebben dan kunt u mij altijd benaderen per e-mail of telefonisch. Wellicht kan ik ook u binnenkort welkom heten in mijn salon.

Werkwijze

Nadat er een eerste nagelbehandeling heeft plaats gevonden zal er na ongeveer 3 tot 4 weken een vervolg behandeling plaatsvinden. Deze vervolg behandeling is erg belangrijk voor het behoud van u nagelsysteem wat u draagt op u natuurlijke nagels, verstandig is daarom om deze tussen tijd van 3 tot 4 weken aan te houden.

De meeste behandelingen bestaan uit meer dan een uur aan werkzaamheden. Dit betekent dat bij het niet nakomen van afspraken deze tijd voor mij verloren is. Daarom vraag ik u, wanneer een gemaakte afspraak afgezegd of verschoven moet worden dit mij minstens 24 uur van tevoren aan te geven. Hiermee kan ik de voor u gereserveerde tijd opnieuw indelen. Ook als u voor het eerst een afspraak maakt en deze niet kan laten doorgaan, graag even afbellen.

Wilt u stoppen met de kunstnagels dan is het aan te raden deze niet zelf te verwijderen, maar dit in een professionele studio te laten doen. Bij het niet kundig verwijderen van het nagelsysteem is het mogelijk om blijvende beschadigingen aan het nagelbed op te lopen.

Er wordt vanaf 18 jaar een set nagels gezet. Het is wel mogelijk om op de natuurlijke nagels een Gelpolish kleur te plaatsen vanaf de leeftijd van 16 jaar maar wel met toestemming van de ouders.