Nagel systemen

Er zijn verschillende soort nagelverlening systemen waar ik mee werk in mijn salon uw kan aanbieden.

Het enige verschil is het merk van het product en de manier van aanbrengen van de nagel. Heeft u al lange of de juiste nagel lengte van uzelf, dan kan ook het product op het eigen nagelbed geplaatst worden. Verlenging van het nagelbed kan op drie manieren uitgevoerd worden:

 1. Door gebruik van een tip
 2. Door gebruik van een sjabloon
 3. Door een hele kleine natuurlijke verlenging voor onder de Gel Polish

Gel van Young Nails

Dit is een vloeibare vorm, die op de tip of eigen nagelbed aangebracht wordt. Deze verhard uit met behulp van een UV-lamp.

De kenmerken van gel zijn:

 • Mooie natuurlijke uitstraling,
 • Strakke smile line,
 • Stevig en tevens flexibel
 • Kleurvast geen vergeling
 • Langdurige glans

Nabehandeling

Voor het systeem zoals hierboven beschreven geldt wel dat een nabehandeling na 3 a 4 weken noodzakelijk is om uw nagels weer bij te werken. Dit houdt in dat er tijdens de behandeling evt. lucht langs de zijwallen en nagelriemen en de French van de vrije top, white, glitter of coler verwijderd wordt en er weer een nieuw product van de gel geplaatst zal worden. Het systeem ziet er daarna weer netjes uit en u verlaat de salon met het aangezicht van een nieuwe nagel set. Deze nabehandeling is nodig omdat uw eigen nagel onder het systeem groeit en de gel niet meer mooi aansluit bij de nagelriem. Hierdoor zit de bolling niet meer op zijn plek waar deze hoort om eventuele breuk te voorkomen. De nabehandelingen zijn zeer belangrijk voor zowel het behoud van de systeemset als van uw eigen nagel.

**********

Bluesky Poly Gum Gel is een mooie en goede oplossing voor nagels.

Waarom? Poly Gum Gel is een alles-in-één formule waarmee je in drie eenvoudige stappen perfecte nagels kan creëren. Wil je alleen het allerbeste op je nagels dragen? Dan is Poly Gum Gel hét perfecte product voor jou.

Waarom? Poly Gum Gel is lichter: wel 23% lichter dan acryl en 16% lichter dan traditionele harde gels. Poly Gum Gel is ook sterker dan harde gels en flexibeler dan acryl producten, draagbaar zonder lifting of loslaten. Bovendien is het product geheel geurvrij en geschikt voor dames die een allergie reactie voor de harde gel of acryl systemen.

**********

Effecten van Dadi`oil nagelriem olie.

Dadi`oil is een verzorgende en voedende nagelriemen olie die uit 95 % organische stoffen bestaan. Goed voor de nagelriemen en in een kuur vorm zeer goed help bij trauma nagels als voor te bereiden op een behandeling met de IBX systeem.

De kuur met de Dadi`oil kunt u thuis zelf uitvoeren en is ook voor particulieren te bestellen via onze webwinkel. De olie kan in de salon ook gekocht worden. Heeft u interesse in deze olie voor thuis de nagels te behandelen, bel ons dan gerust even op voor het maken voor een afspraak om langs te komen.

naamloos

Start van kuur met dadi`oil  Start van kuur tussenstand dai`oil

**********

IBX systeem geeft natuurlijke beschadigde nagels weer een hersteld en een versteviging

IBX sticker

IBX werd ontworpen als beschermend schild onder Gel Polish. IBX is zowel een nagel hersteller en versteviger. Doordat IBX Jojoba olie, Avocado olie en methacrylaten in de natuurlijke nagel brengt, wordt de natuurlijke nagel niet alleen steviger, maar egaliseert IBX ook groeven. Dit gebeurd niet in 1 keer en zal meerdere behandelingen vragen. Maar vanaf de eerste behandeling zult u al verschil merken en zien. Kan na de eerste sessie van 3 weken gecombineerd worden met andere systemen zoals gel polish of een mini manicure behandeling.

Voor wie is en kan dit IBX systeem te gebruikt worden.

 • Als u na het dragen van acryl of gel nagels toch liever u eigen nagels zo natuurlijke mogelijk en mooi wilt houden en op lengte wilt dragen,
 • Als u zonder dat de nagels zwak, dun of beschadigd zullen worden door het dragen van een ander systeem op de natuurlijke nagel,
 • Als u geen last van inscheuren of afbrokkelen van de vrije top wilt hebben,
 • Als u niet al teveel geld voor een nagel behandeling wilt of kunt uitgeven, maar toch mooie en verzorgden en gezonde mooie nagels wilt hebben,
 • Voor dames die Chemotherapie ondergaan moeten of hebbengehad,
 • Dames wel graag een mooie verzorgende hand nagel willen, gaan maar geen systemen van gel of acryl op de natuurlijke nagel willen dragen.
 • Dames die in de horeca, verzorging en/of in een detailhandel werken.
 • Dames die heel veel met water in aanraking komen.
 • Voor extra verzorging van de natuurlijke nagel onder de Gel Polish kleur

Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak en laat u tijdens de eerste behandeling volledig uitleggen wat IBX  voor u nagelbed kan betekenen.

ibx_collectie_behandeling

Twijfelt u nog of zijn er vragen over dit IBX systeem na het lezen bij u op gekomen, schroom dan niet maar bel ons gerust even op, wij geven u graag de nodige informatie die u nog mist. En wellicht kan u zonder twijfel een afspraak voor een behandeling bij ons in de salon maken. U zal er zeker geen spijt van krijgen als u eenmaal ziet en voelt wat dit IBX systeem kan betekenen voor gezonden, onbeschadigde, stevige mooie nagels te krijgen en te behouden. Kijk eens naar de foto van de resultaten van de klanten die u al reeds voor zijn gegaan. Deze kosten voor de begin en nabehandelingen zijn erg laag en kunt u terug vinden in de prijslijst. Ik zou zeggen DOEN, als u  voor mooie verzorgende, gezonden, stevige natuurlijke nagels wilt kiezen, maak dan een afspraak bij ons voor deze behandeling.

***********

Seal & Protect

Seal & Protect is een multifunctioneel product, het beschermt de natuurlijke en verbeterd de natuurlijke nagel , hersteld zichtbaar beschadigde en verstevigd dunnen slappe nagels. Is als een opzichzelfstaande nagelversterkende behandeling aan te bieden, als eerste professionele nagelverharder. Creëert extreem sterke hechting en kan met ieder kunstproduct worden gebruikt om snel last van evt. lifting te voorkomen. Hecht zelfs losgelaten nagel delen van de kunstnagel weer vast. Redelijk kosten voor een behandeling voor snel resultaat.

seal-protect-flesje

Voor welke soort nagels is Seal & Protect geschikt?

Heeft u/je vaak last  van beschadigde, gespleten, in gescheurde nagels, of zeer dunnen slappe nagels. Of heeft u/je vaak last dat een product zoals acryl, gel, gel polish of zelf nagellak niet goed blijft zitten? Maar is ook geschikt als er snel spraken is van lifting bij één van de vorige genoemde producten tijdens het dragen op u/je nagels vaak voor? U/Je zal het niet geloven maar er is één product waarmee je dit kan oplossen.

Behandeling kuur met Seal & Protect.

Seal & Protect word tijdens de behandeling over de volledige natuurlijke nagel geplaatst. Deze trekt in de bovenste laag van de natuurlijke nagel en hoeft niet te worden verwijderd. Na de gehele doorlopende kuur zoals eerder is beschreven kan er dan pas gekozen worden voor een acryl of gel of een gel polish systeem. Wel kan er voor een nagellak gekozen tijdens de perioden van de kuur, dit producten is namelijk makkelijk te verwijderen tijdens de kuur perioden dit in tegenstelling van het harde acryl of gel of gel polish systeem. Nadat de kuur is afgesloten en we gaan over naar een behandeling van 1 x per 4 weken kan er voor ieder systeem gekozen worden, de basis is dan geheel hersteld en kan dan alle vormen van systeem zonder moeite weer dragen. Bij iedere nabehandeling van welk systeem dan ook , kan er gekozen worden om op het uitgroei deel de voor bereiding met de seal & protect te behandelen.

seal-en-protect-before-after

Heeft u na het lezen nog vragen of twijfelt u/je of dit systeem ook voor u nagels geschikt kan zijn, neem gerust contact met mij op en geef graag antwoord op u vragen.

***********

Gel Polish
In Amerika kan je er al niet meer omheen en binnekort ook niet meer in nederland: De introductie van de nieuwe nagellak Gel Polish is een feit. Maar wat maakt de Gel Polish nou zo anders dan alle andere nagellak?

Wat is Gel Polish?
Gel Polish is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van Nagellak en géén vervanger van Gel. Gel Polish is een nieuwe categorie nagellak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige onbeschadigde kleur en glans op de nagels. De behandeling is volledig ‘vijlloos’ , dus geen beschadigingen van de  natuurlijke nagel. Gel Polish wordt eenvoudig als een lak aan te brengen, maar draagd als gel.

Hybride
Gel Polish is een hybride technologie, dit betekend dat het een perfecte combinatie is tussen twee ‘onderdelen’. Gel Polish combineert de beste kwaliteiten van UV-gel en colour nagellak.

  

Zo is de Gel Polish een hypoallergene, 3-free formule.  1 – Gel Polish wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. 2- Het is dun en flexibel en glanst als lak. 3- Het ziet er niet alleen natuurlijk uit, maar biedt ook een sterke en een natuurlijke bescherming voor je natuurlijke nagels.

Professioneel product
Gel Polish is alleen via de professionele salons verkrijgbaar als behandeling. Dus ook  bij Dream Nails kunt u nu een afspraak maken voor de behandeling. De behandeling tijd die nodig is voor het aanbrengen van dit systeem is ong. ander 1 uur en 30 min. Houd u van gekleurde nagels maar moet u na een paar dagen alweer opnieuw een kleur opzetten vanwege beschadiging, of bent u de wacht tijd voor het nagellak drogen zat. Dan is de Gel Polish de oplossing voor u, dit blijft langer dan twee à drie weken goed zitten op je nagels, en dat kan oplopen tot zelfs vier weken zonder ook maar enige  beschadiging tezien.Gel Polish wordt dus als nagellak opgebracht, heeft de hardheid van een gel. Geeft met het dragen een super mooie uitstraling met een mooie hoogglans effect.
De Gel Polish is ook zeer geschikt voor mensen die een allergie hebben of/zijn voor de standaard gel of acryl of gewoon weg niet van vijlen op de nagel houden.

Gel Polish verwijderen
Gel Polish wordt verwijder door aceton, hierdoor worden u natuurlijke nagels niet bloot gesteld aan beschadigen door het weg vijlen. De nagelriemen worden hierbij niet vergeten deze worden voor beschermd voor dat het nagelbed in gepakt word. Het verwijderen van dit systeem neemt maar een korte tijd ong. 10 tot 15 min. in beslag 10 minuten kunnen de Gel Polish Remover Wraps verwijderd worden en is de Gel Polish losgeweekt van de nagel. Meteen hierna is een nieuwe laag Gel Polish weer opnieuw aan te brengen.

Deze Gel Polish lijn is ook zeer geschikt voor op teennagels zodat u wekenlang plezier heeft van mooie verzorgde nagels zowel op de handen als op de voeten.

***********

Kijk voor foto’s van de beschreven nagelsystemen ook eens in het foto album voor resultaten en voorbeelden. Wilt u meer weten dan kunt u/je ons zowel telefonisch, per e-mail of via de Facebook chat benaderen voor meer informatie.