Algemeen

Nadat er een eerste nagelbehandeling heeft plaats gevonden zal er na ongeveer 3 tot 4 weken een vervolg behandeling plaatsvinden.

De meeste behandelingen bestaan uit meer dan een uur aan werkzaamheden. Dit betekent dat bij het niet nakomen van afspraken deze tijd voor mij verloren is. Daarom vraag ik u, wanneer een gemaakte afspraak afgezegd of verschoven moet worden dit mij minstens 48 uur van tevoren aan te geven. Hiermee kan ik de voor u gereserveerde tijd opnieuw indelen. Bij het onaangekondigd wegblijven op uw afspraak ben ik genoodzaakt de behandelingskosten in rekening te brengen. U krijgt hier schriftelijk een rekening van thuis gestuurd. Ook als u voor het eerst een afspraak maakt en deze niet kan laten doorgaan, graag even afbellen.

Als klant krijgt u bij mij een afspraken kaart. Zodra u een volle kaart heeft ontvangt u bij de eerstvolgende behandeling korting op u vervolg behandeling, bewaar deze afspraken dus altijd goed, of laat hem bij mij in de agenda achter en noteer uw afspraak in u telefoon.

voorbeeld drukwerk,kaartjes,flyers

Wilt u stoppen met de kunstnagels dan is het aan te raden deze niet zelf te verwijderen, maar dit in een professionele studio te laten doen. Bij het verwijderen van de kunstnagels is het mogelijk om blijvende beschadigingen aan het nagelbed op te lopen.

Er wordt vanaf 18 jaar een gel nagelset gezet. Het is wel mogelijk om een op de natuurlijke nagels een gel polish kleur te plaatsen vanaf de leeftijd van 16 jaar maar wel met toestemming van de ouders.