Adresgegevens

Hopelijk heeft u via de website een goed beeld kunnen krijgen van de mogelijkheden bij Dream Nails & Beauty Salon en mag ik u binnenkort verwelkomen als klant bij mij in de Salon. Mocht u na het bekijken van de website nog vragen hebben dan kunt u mij via de onderstaande contactgegevens bereiken.

Dream Nails Salon

Nagelstyliste Henny
Abdis Aleydishof 3
2544 NR Den Haag

Telefoon nr: 06 12070085
e-mail: dreamnails@planet.nl

Ingeschreven bij de KVK Haaglanden
KVK nr. 27295052

U kunt mij altijd bellen voor het maken van een afspraak of voor meer informatie. Ik ben telefonisch bereikbaar vanaf maandag t/m zaterdag tussen 09.00 – 18.00 uur. Ben ik aan het werk dan kan het weleens voorkomen dat ik u niet gelijk te woord kan staan. Als u uw naam, telefoon nummer en boodschap achterlaat dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag vanaf 10.00 uur – 18.00 uur op afspraak.
Zaterdag uitsluitend in overleg op afspraak.

Tijden en data van dagen voor de Opleidingen en Workshop gaan in overleg. Informeer hier gerust telefonisch of per email naar. Of kijk in de agenda op de webshop of er al een datum voor 1 van de nagelopleidingen of workshops vast staat.

Zondag zijn wij gesloten.

In de salon is geen pin automaat aanwezig

U kunt en mag wel via uw mobiel en eigen bank app na de behandeling aan de balie het verschuldigde bedrag ter plekke over maken naar mijn rekening.

Contant betalen is ook geen probleem