Categorieën
Bluesky Gel Polish

LENTE ZOMER KLEUREN 2023

De lente en zomer kleuren van de Bluesky Gellak
zijn te bestellen via onze webshop.

Categorieën
Freesmachines

Aanbieding Bluesky

De gewilde bluesky frees machine nu in combinatie met een Gum Gel kit + Base en Topcoat. Prijs is normaal gesproken 120,- nu in de aanbieding voor 99,50.

Een zeer scherpe aanbieding welke bestaat uit:

  • Gum Gel Kit naar keuze
  • Base en Top Coat
  • Nagelriem Olie
  • Bluesky Freesmachine van Top Kwaliteit
  • Smart Cleanser Gratis

Graag aangeven bij uw bestelling welke kleur Gum Gel u wilt ontvangen.

Categorieën
Workshops

Workshop Marble Mineralen

Tijdens deze workshop leert u hoe er met de Colerdrops white en verschillen nailart producten een mooie Marble effect gecreëerd kan worden.

De duur van deze workshop is 3 uur. En is geschikt voor nagelstyliste maar ook voor dames die op de eigen nagels deze vorm van nailart willen aanbrengen. Er wordt tijdens de workshop op nageltips gewerkt dus heeft u geen model nodig.

In het totaal bedrag van deze workshop is een product nailart pakketje mee berekend. Eventueel extra zoals gelpolish, werk materialen, ledlamp worden voor de workshop beschikbaar gesteld door Dream Nails. Benodigde producten zijn altijd na te bestellen via onze webwinkel of te koop in de salon mist ze hier op voorraad zijn.

Na afloop krijgt u een deelname certificaat uitgereikt.

Datum voor deze workshop gaat in gezamenlijk overleg. Er kan een keuze aangegeven worden voor de ochtend of de middag. De workshop wordt in kleine groepjes gehouden of 1 op 1 gegeven.

Categorieën
Decoratie Gel Polish

Bluesky Herfst & Winter collectie

De Bluesky Herfst en Winterkleuren collectie van 2021-2022 is nu al te verkrijgen bij dreamnailsstudio. Een mooie brede collectie van warme en zachte kleuren. Vanaf nu te bestellen in onze webshop.

Categorieën
Gel Lamp

UV Gel Lamp

Een zeer handige in klein formaat UV Gel lamp in de kleur zilver. Voor zowel de handen als de voeten en uitermate geschikt om te gebruiken als mobiele nagelstyliste en/of thuisgebruik. Deze maand in de aanbieding op onze webshop.

Categorieën
Freesmachines

Bluesky Frees machine

De Bluesky Frees Machine, regelbaar toerental tussen de 500 – 20.000 rpm. en inclusief zes freesjes, zes schuurbollen en een extra zachte borstel. Een kwaliteitsproduct van BlueSky, nu te bestellen in onze webwinkel.

Categorieën
Decoratie

Konad Stamping aanbieding

Alle kleuren van de Konad stempellak zijn in de aanbieding op de Dream Nails Studio webshop. De Konad stempellak bestaat uit een mooie variatie aan kleuren. De naam zegt het al, deze lak is bedoeld om mee te stempelen. Met de Konad stempellak maak je de mooiste nail art designs.

Let op bij het gebruik over de Konad stamping, dat u de stempellak en de topcoat nagellak van hetzelfde merk gebruikt om oplossen van de stamping nailart te voorkomen.

Categorieën
Gel Polish

Moyra Stamping Gel Polish startpakket

Het Moyra Stamping Gelpolish is speciaal ontwikkeld voor het stempelen. Omdat de Gelpolish niet op de kop van de stempel droogt, lost het veel tijdproblemen op die we tijdens het stempelen wel eens hebben. Je kunt nu gemakkelijk verschillende glitters, pigmenten en Chrome poeders aanbrengen. Dit startpakket bevat 9 verschillende kleuren. Bestel gelijk uw eigen starterspakket.

Categorieën
Decoratie

3D Juweel Stickers

Met deze 3D juwelen maak je de mooiste bling bling op de nagels. De Juweel stickers zijn gemakkelijk aan te brengen, zelfklevend en kan op iedere nagel gebruikt worden. Nu weer te bestellen in de webshop, en vergeet niet de (kunst)nagel af te werken met gelpolish of gel.

Categorieën
Decoratie

Moyra Foil Polish For Stamping

Moyra Foil Polish For Stamping is een uniek product dat droogt aan de lucht en speciaal is ontworpen om te gebruiken met magic foil en pigment poeders. Het heeft een langere droogtijd dan de standaard stempellak waardoor het het stempelen makkelijker maakt. Het is heel erg gepigmenteerd waardoor het belangrijk is het product goed te schudden voor ieder gebruik.