Algemeen

Nadat er een eerste nagelbehandeling heeft plaats gevonden zal er na ongeveer 3 tot 4 weken een vervolg behandeling plaatsvinden.

De meeste behandelingen bestaan uit meer dan een uur aan werkzaamheden. Dit betekent dat bij het niet nakomen van afspraken deze tijd voor mij verloren is. Daarom vraag ik u, wanneer een gemaakte afspraak afgezegd of verschoven moet worden dit mij minstens 48 uur van tevoren aan te geven. Hiermee kan ik de voor u gereserveerde tijd opnieuw indelen. Ook als u voor het eerst een afspraak maakt en deze niet kan laten doorgaan, graag even afbellen.

Als klant krijgt u bij mij een afspraken kaart. Zodra u een volle kaart heeft ontvangt u bij de eerstvolgende behandeling korting op u vervolg behandeling, bewaar deze afspraken dus altijd goed, of laat hem bij mij in de agenda achter en noteer uw afspraak in u telefoon.

Wilt u stoppen met de kunstnagels dan is het aan te raden deze niet zelf te verwijderen, maar dit in een professionele studio te laten doen. Bij het niet kundig verwijderen van het nagelsysteem is het mogelijk om blijvende beschadigingen aan het nagelbed op te lopen.

Er wordt vanaf 18 jaar een systeem nagel set geplaatst. Het is wel mogelijk om een op de natuurlijke nagels een gelpolish kleur te plaatsen vanaf de leeftijd van 16 jaar maar wel met toestemming van de ouders.