Nieuws & Aanbiedingen

Nieuw!!! Bluesky Poly Gum Gel

Waarom? Poly Gum Gel is een alles-in-één formule waarmee je in drie eenvoudige stappen perfecte nagels kan creëren. Wil je alleen het allerbeste op je nagels dragen? Dan is Poly Gum Gel hét perfecte product voor jou.

Waarom? Poly Gum Gel is lichter: wel 23% lichter dan acryl en 16% lichter dan traditionele harde gels. Poly Gum Gel is ook sterker dan harde gels en flexibeler dan acryl producten, draagbaar zonder lifting of loslaten. Bovendien is het product geheel geurvrij en geschikt voor dames die een allergie reactie voor de harde gel of acryl systemen.

Voordelen o.a. -Tijdens het opbrengen geen stank van de liquid en geen uitloop van de gel. – Minder dwarrelde vijlstof, dus minder kans voor inademen. – Kan naturel geplaatst worden als versteviging op de natuurlijke nagels. Als nagelverlenging door middel van een sjablone in plaats van een tip, dus een veel mooie natuurlijke uitstraling. – Deze Poly Gum Gel is makkelijk te verwijderen door afweken of bij ons in de salon doormiddel van de frees.

Dit product is ook in onze webwinkel verkrijgbaar voor gecertificeerde stylistes. Tevens geven wij omscholing en opleiding/workshop om te kunnen werken met dit mooie product. Meer informatie hier over kunt u/je terug te vinden op onze webwinkel.  Heeft u over dit product nog vragen, u/je kunt u ons altijd benaderen via de mail, mobiel of app.

************

Nieuw!!! Bluesky Harde Gel of ook wel genaamd Gel out the Bottle

Deze Harde gel kan als een dun lak laagje over de natuurlijke nagel geplaats als een versteviging voor het nagelbed dat o.a. dun en te flexibel is of snel last heeft van inscheuren aan de zijkant. Hierop kan er gewoon een French of een geheel gekleurde gelpolish nagel gecreëerd worden. Maar ook een natuurlijke look kan hier mee gecreëerd worden. 

De Harde gel is in 4 kleuren tinten verkrijgbaar Clear,Soft Pink, Pink en Milky White en te bestel. Deze harde gel zal u nagels stevig houden en laten groeien op de lengte die u wens. De Harde gel is afweekbaar maar kan ook met de frees makkelijk verwijderd worden gezamenlijk met de kleur van de gelpolish.

De Harde gel is te bestellen via onze webwinkel. Tevens geven wij hier ook workshop in, zodat u weet hoe u met dit product de juiste handelingen voor een mooie nagel kan opbouwen. Heeft u over dit product nog vragen, u/je kunt u ons altijd benaderen via de mail, mobiel os app. 

************

Dream Nails nu ook op Face Book en Instagram tevinden.

Wij zijn sinds kort ook op Facebook en op Instagram te vinden. Lijkt het u/je leuk om ook lid te worden van Dream Nails Facebook of op onze Instagram , klik op onderstaande link en kom er gezellig bij. Deze Facebook en Instagram pagina zijn voor iedereen toegankelijk, u/je kan hier heel veel informatie, aanbiedingen, leuke weetjes en nieuwe foto maar ook filmpjes van de producten terug vinden van uit zowel de salon als de webshop. U/je kan daar evt. een vraag stellen via de chat zodat u/je sneller antwoord op je vraag kan krijgen van mij dan via een mail. Misschien zie ik u/je binnenkort ook via onze Facebook pagina.  

Facebook pag. facebook.com/henny.dreamnailsdenhaag

Instagram pag. www.instagram.com@dreamnails_henny

Webwinkel. www.dreamnailsstudio.nl/winkel