Agenda Opleidingen & Workshop

Algemene Informatie over de “Opleiding en Workshop”

De Opleidingen en Workshop zijn weer volop aan de gang.
U kunt een reservering maken voor een betreffende Opleiding of Workshop.
Dit kunt u zowel via de email dreamnails@planet.nl of per telefoon 06 12070085 doen.
Via bovenstaande mogelijkhede kunt u ook informatie aanvragen over de opleiding en workshop, maar u kunt ook de uitgebreide informatie over de opleidingen en workshop rustig terug vinden en  na lezen op mijn webshop https://www.dreamnailsstudio.nl/winkel onder het kopie Opleidingen & Workshops.

Alle datum`s van in geplande Opleiding of Workshop zijn zowel op deze site als op de webshop terug tevinden in de agenda.
Mocht u voor een betreffende Opleiding of Workshop interessen hebben en een datum van de opleiding of workshop is nog niet terug tevinden in de agenda op beide site, laat het ons dan gerust weten.
Dan plannen wij de datum in zodat er ook andere dames op kunnen reageren en we misschien een klein groepje kunnen samen stellen.
Maar 1 op 1 een opleiding of een workshop is geen probleem en is ook een mogelijkheid, wij zijn erg flexibel en houden met u wensen rekening.Uiteraard word na iedere opleiding of workshop een certificaat uitgereikt.

Vanaf de eerste week van Januari beginnen de opleidingen en workshops weer, rond de feestdagen perioden geven we even geen opleiding. Maar het is altijd mogelijk om u/je voor een opleiding of workshop naar keuze via de mail op te geven. Kijk voor een uitgebreide opleiding/workshops informatie ook eens op de webshop https://www.dreamnailsstudio.nl/winkel  hier kunt u ook alle informatie over de opleiding en workshop prijzen terug vinden.

————————-

Agenda Opleidingen en Workshops