Agenda Opleidingen & Workshops

De opleidingen en workshops zijn weer volop aan de gang.


U kunt een reservering maken voor een opleiding of workshop, het aanbod aan opleidingen en workshops kunt u op de website en op de webwinkel bekijken.

Er zijn op het moment heel veel nieuwe nailart workshop weer toegevoegd, kijk op de webwinkel naar het uit gebreide aanbod.

Een reservering maakt u door een e-mail te sturen naar dreamnails@planet.nl of telefonisch contact met mij op te nemen via 06 12070085. De momenten dat de opleiding en workshops plaatsvinden gaat in gezamenlijk overleg.

Aanvullende informatie over de opleidingen en workshops is te vinden via de webwinkel, maar u kunt mij natuurlijk ook bellen om uitgebreid alle mogelijkheden door te nemen. Op deze manier kunnen wij rustig doornemen in welke opleiding of workshop u interesse heeft, welke aanvullende wensen u heeft zodat we de opleiding en workshop zo goed mogelijk aan sluiten bij uw behoefte.

De dagen dat er opleiding wordt gegeven zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag – afhankelijk van de gekozen opleiding of workshop.

Opleiding dag per week van 10.00 – 16.00 uur.

Dagdeel ochtend keuze van 10.00 – 13.00 uur.

Dagdeel middag keuze van 13.00 – 16.00 uur.

Opleidingen of workshops kunnen zowel in kleine groepen plaatsvinden, maar een 1 op 1 opleiding of workshop behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Uiteraard wordt na iedere opleiding of workshop een certificaat uitgereikt.