Opleidingen

Workshop Basis Nailart 1

Workshop basis nailart voor beginners. Tijdens deze workshop leert u de beginselen van de nailart en hoe om te gaan met verschillende nailart producten. De duur van de workshop is drie uur en is geschikt voor nagelstyliste, maar ook voor dames die hun eigen nagels willen voorzien van een mooie nailart.

Workshop Gel Polish + starters setje (zonder Led Lamp)

Tijdens deze drie uur durende workshop leert u de nagels goed voor te bereiden en mooi te lakken met de gel polish van het merk Bluesky, zodat er kan worden genoten van een lange draagtijd.

Workshop Teennagels Gel French manicure

Tijdens deze workshop van drie uur leert u een mooie French manicure op de teennagels te plaatsen. Dit doen wij tijdens deze workshop met de Bluesky harde gel. Deze gel is afweerbaar, flexibel en zeer geschikt voor het dragen op de teennagels.

Allround Opleiding met 3 Starters Pakketten zonder Led Lamp

Tijdens deze opleiding Allround nagelstyling leert u alle basis onderdelen die nodig zijn om, zowel in de praktijk als theoretisch te starters als beginnende nagel styliste.

Opleiding Combi Manicure, Gelpolish, Poly Gumgel & starter sets met Led Lamp

Deze combi opleiding is uitstekend geschikt voor de beginnende nagelstyliste die niet met de traditionele acryl of gel systemen willen werken of niet tegen de geur van de liquid kunnen.

Basis Gel opleiding, starterspakket zonder Led Lamp

Tijdens deze basis opleiding leert u de beginselen van het werken met Gel voor het maken van een complete nagelset. Tijdens deze opleiding werkt u met producten van het merk Bluesky, Builder Gels en de Topcoat Gels.

Workshop Combi Basis Manicure, GelPolish French Manicure 2 starters set zonder Led Lamp

Tijdens deze 3 uur durende workshop leert u de basis manicure met daarbij een mooie French Manicure rand op te zetten met de GelPolish van het merk Bluesky

Opleiding Perfectie Training Acryl

Tijdens deze perfectie training dag werkt u met uw eigen producten en zorgt u zelf voor een model die geen systeem of nagellak op haar nagels heeft.

Nagelstyling Opleidingen & Workshops

Dream Nails & Beauty Salon heeft een breed aanbod van verschillende Opleidingen & Workshops.