Nagel systemen

Er zijn verschillende soort nagelverlening systemen waar ik mee werk in mijn salon en kan aanbieden.

Het enige verschil is het merk van het product en de manier van aanbrengen van de nagel.Verlenging van het nagelbed kan op drie manieren uitgevoerd worden:

 1. Door gebruik van een tip
 2. Door gebruik van een sjabloon
 3. Door een hele kleine natuurlijke verlenging voor onder de Gel Polish
 4. Heeft u al de juiste nagel lengte van uzelf, dan kan ook het product op het eigen nagelbed geplaatst worden.

Gel van Young Nails Dit is een vloeibare vorm, die op de tip of eigen nagelbed aangebracht wordt. Deze verhard uit met behulp van een UV-lamp.

De kenmerken van gel zijn:

 • Mooie natuurlijke uitstraling,
 • Strakke smile line,
 • Stevig en tevens flexibel
 • Kleurvast geen vergeling
 • Langdurige glans

Nabehandeling
Na 3 a 4 weken noodzakelijk is om uw nagels weer bij te werken. Dit houdt in dat er tijdens de behandeling evt. lucht langs de zijwallen en nagelriemen en de French van de vrije top, white, glitter of coler verwijderd wordt en er weer een nieuw product van de gel geplaatst zal worden. Het systeem ziet er daarna weer netjes uit en u verlaat de salon met het aangezicht van een nieuwe nagel set. Deze nabehandeling is nodig omdat uw eigen nagel onder het systeem groeit en de gel niet meer mooi aansluit bij de nagelriem. Hierdoor zit de bolling niet meer op zijn plek waar deze hoort om eventuele breuk te voorkomen. De nabehandelingen zijn zeer belangrijk voor zowel het behoud van de systeem set als van uw eigen nagel.


ManiQ Gel is een dunnen Flexibele transparanten gel. Deze is zeer geschikt voor dunnen en snel brekende of inscheurende nagels. Het is een gel die de nagels verstevigd en beschermd.

Het wordt in 1 of 2 dunnen laagjes op gebracht en na het uitharden van de gel door middel van de Led lamp zult u al gelijk verschil voelen dat de nagels steviger aan voelen. We kunnen deze in een geheel Naturel Look aanbrengen maar ook met de combinatie van een Gel Polish lak in een mooie French of geheel in 1 keur. Ook is het mogelijk met dit systeem alle vormen van nailart op aan te brengen.

Nabehandeling
Na 3 à 4 weken word tot het eerste laagje van de ManiQ Gel met of zonder Gel Polish lak verwijderd en een nieuw dun laagje weer aan gebracht, zodat het systeem weer mooi over gehele nagel als bescherming en versteviging sluitend is geplaats. Hierover kan dan evt. voor een Naturel Look of weer een nieuwe Gel Polish lak naar keuze  geplaatst worden.


Bluesky Poly Gum Gel (Acryl/Gel) is een mooie en goede oplossing voor nagels.

Waarom? Poly Gum Gel is een alles-in-één formule waarmee je in drie eenvoudige stappen perfecte nagels kan creëren.

Wil je alleen het allerbeste op je nagels dragen? Dan is Poly Gum Gel hét perfecte product voor jou. Poly Gum Gel is een systeem van Acryl en Gel ineen. Draagd lichter: wel 23% lichter dan acryl en 16% lichter dan traditionele harde gels. Poly Gum Gel is ook sterker dan harde gels en flexibeler dan acryl producten, draagbaar zonder lifting of loslaten. Bovendien is het product geheel geurvrij en geschikt voor dames die een allergie reactie voor de harde gel of acryl systemen.


Prescription Nails & Press-on Nails zijn voorgevormde kunst tips welke de hele nagel bedekken.

Deze tip is er in vele maten en vormen, dus voor iedereen nagel is de juiste tip te vinden. Deze worden doormiddel van een nagel tip gel op gebracht. De tips zijn transparant en worden daarom altijd voorzien van een gelpolish naar keuze in een french of geheel fullcover afgelakt. Hiermee heeft u al snel een mooie verzorgende nagel set die lang draagbaar is van 3 tot 4 weken, mits ze niet voor gereedschap door u gebruikt worden. Doormiddel van het afweken kunnen deze kunstnagels weer snel verwijderd worden, dit kan gewoon thuis, de dag voor de nieuwe afspraak weer plaatsvindt (instructies krijgt u door mij uitgelegd).

Deze kunstnagels zijn zeer geschikt voor dames die;
– allergie hebben voor Acryl of Gel, of één van deze systemen niet willen dragen,
– als u korte nagels heeft en deze snel weer afbreken,
– als u probleem nagels heeft,
– eenmalig of alleen tijdens vakantie en feestdagen mooie nagels willen dragen.


Dadi`oil is een verzorgende en voedende nagelriemen olie die uit 95 % organische stoffen bestaan.

Goed voor de nagelriemen en zeer goed in een vorm van een kuur. Help bij trauma nagels als voorbereiding op de behandeling met het IBX systeem. De kuur met deze olie kunt u makkelijk zelf thuis uitvoeren, 2 theelepeltjes olie mengen met een laagje zo warm mogelijk water wat u kunt verdragen, 15 min de vinger toppen hier in houden is voldoende, herhaal dit per 2x per week om de nagelriemen en nagelbed te voeden.

Deze Dadi`oil is ook voor particulieren te bestellen via onze webwinkel en in de salon te koop voor de salon klanten.


IBX systeem geeft natuurlijke beschadigde nagels weer een hersteld en een versteviging.

IBX werd ontworpen als beschermend schild onder Gel Polish. IBX is zowel een nagel hersteller en versteviger. Doordat IBX Jojoba olie, Avocado olie en methacrylaten in de natuurlijke nagel brengt, wordt de natuurlijke nagel niet alleen steviger, maar egaliseert IBX ook groeven. Dit gebeurd niet in 1 keer en zal meerdere behandelingen vragen. Maar vanaf de eerste behandeling zult u al verschil merken en zien. Kan na de eerste sessie van 3 weken gecombineerd worden met andere systemen zoals gel polish of een mini manicure behandeling.

Voor wie is en kan dit IBX systeem te gebruikt worden.

 • Als u na het dragen van acryl of gel nagels toch liever u eigen nagels zo natuurlijke mogelijk en mooi wilt houden en op lengte wilt dragen,
 • Als u zonder dat de nagels zwak, dun of beschadigd zullen worden door het dragen van een ander systeem op de natuurlijke nagel,
 • Als u geen last van inscheuren of afbrokkelen van de vrije top wilt hebben,
 • Als u niet al teveel geld voor een nagel behandeling wilt of kunt uitgeven, maar toch mooie en verzorgden en gezonde mooie nagels wilt hebben,
 • Voor dames die Chemotherapie ondergaan moeten of hebbengehad,
 • Dames wel graag een mooie verzorgende hand nagel willen, gaan maar geen systemen van gel of acryl op de natuurlijke nagel willen dragen.
 • Dames die in de horeca, verzorging en/of in een detailhandel werken.
 • Dames die heel veel met water in aanraking komen.
 • Voor extra verzorging van de natuurlijke nagel onder de Gel Polish kleur

Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak en laat u tijdens de eerste behandeling volledig uitleggen wat IBX  voor u nagelbed kan betekenen.


Gel Polish In Amerika kan je er al niet meer omheen en ook in Nederland dragen al heel veel dames de Gel Polish of zowel hand als teen nagels De introductie van de nieuwe nagellak Gel Polish is een feit. Maar wat maakt de Gel Polish nou zo anders de wel bekende nagellak?

Gel Polish is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van Nagellak en géén vervanger van Gel. Gel Polish is een nieuwe categorie nagellak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige onbeschadigde kleur en glans op de nagels. De behandeling is volledig ‘vijl loos’ , dus geen beschadigingen van de  natuurlijke nagel. Gel Polish wordt eenvoudig als een lak aan te brengen, maar draagt als gel. Zo is de Gel Polish een hypoallergene, 3-free formule.  1 – Gel Polish wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. 2- Het is dun en flexibel en glanst als lak. 3- Het ziet er niet alleen natuurlijk uit, maar biedt ook een sterke en een natuurlijke bescherming voor je natuurlijke nagels.

Verwijderen

Gel Polish kan door middel van weg vijlen of door afweken verwijderd worden. Deze Gel Polish lijn is ook zeer geschikt voor op teennagels zodat u wekenlang plezier heeft van mooie verzorgde nagels zowel op de handen als op de voeten.


Persoonlijke vijlenkit

Een persoonlijke vijlenkit is bij al deze behandelingen verplicht om aan te schaffen.

Alle producten die ik gebruik zijn op natuurlijke basis samengesteld. De gel en de gel polish die wij gebruiken is van het merk Bluesky.